Én ret hos tre forskellige værtspar sammen med nye medborgere hvert sted. Det var konceptet, da Farup holdt Running Dinner, som igen blev en stor succes.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh , ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Bjarne og Mette (t.h.)har selv været gæster til Running Dinner, og nu ville de gerne selv lægge hus til en flok lokale gæster. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der var indisk butterchicken på menuen til hovedret, og i glassene kom der mangolassi. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der blev trukket lod om, hvor hver gæst skulle spise henholdsvis forret, hovedret og dessert henne, og det gav mulighed for at møde nye medborgere. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Bjarne og Mette (i midten) havde denne fredag aften 18 forskellige gæster til forret, hovedret og dessert, og alle var enige om, at konceptet Running Dinner var særdeles hyggeligt og gav nye bekendtskaber. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Mette havde lavet æblekage til dessert, og hun syntes det var sjovt at have fremmede i huset. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Til desserten kom der rom i glassene, og under alle retter gik snakken lystigt. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Værterne betaler selv for mad og drikke til gæsterne, men der er ikke sparet på noget hos Bjarne og Mette. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Inden hovedretten kunne blandt andre Erling Pedersen (i midten) kigge nærmere rundt i stuen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der blev trukket lod om, hvor hver gæst skulle spise henholdsvis forret, hovedret og dessert henne, og det gav mulighed for at møde nye medborgere. Foto: René Aunsbjerg Fogh -