Annonce
Jytte og Leif Kruse har drevet Vadehavsbageriet i Vester Vedsted i 28 år, og især de seneste ti år er udviklingen gået rigtig stærkt takket være et perfekt sats på både bake off brød og glutenfrit brød. Foto: Moove Advertising
Ugeavisen Ribe

80 år gammel surdej giver Vadehavsbageriet succes

Nye aftaler med Nemlig.com og Dansk Supermarked viser, at Vadehavsbageriet med blot ti ansatte har skabt en vej, der fører til succes.

Annonce
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Jytte og Leif Kruse har drevet Vadehavsbageriet i Vester Vedsted i 28 år, og især de seneste ti år er udviklingen gået rigtig stærkt takket være et perfekt sats på både bake off brød og glutenfrit brød. Foto: Moove Advertising
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Selv om Jytte Kruse for det meste står for det administrative i Vadehavsbageriet, har hun ganske ofte selv hænderne nede dejen, blandt andet når der skal udvikles nyt brød. Foto: Moove Advertising
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Der laves bake off brød i rigtig store mængder, og Poul Eskelund er én af dem, som bidrager til, at der laves omkring 10.000 dagligt. Foto: Moove Advertising
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Jytte og Leif Kruse har drevet Vadehavsbageriet i Vester Vedsted i 28 år, og især de seneste ti år er udviklingen gået rigtig stærkt takket være et perfekt sats på både bake off brød og glutenfrit brød. Foto: Moove Advertising
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Det er en omkring 80 år gammel surdej, der muligvis er hemmeligheden bag den succes, som Vadehavsbageriet oplever. Foto: Moove Advertising
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Bagerne på Vadehavsbageriet har stor fokus på at bruge hænder og øjne, når de laver brødet. Foto: Moove Advertising
  • Maria Tuxen Hedegaard
    Der laves bake off brød i rigtig store mængder hver eneste dag. Foto: Moove Advertising
Ugeavisen Ribe

Historien om Korsbrødregade

Annonce
Ugeavisen Ribe

Påsken er lig med hygge og tid med familien: Det må ikke være en selvfølge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Drengene har været med længe: Nu får kvinderne fra klubben også chancen for at spille på eliteniveau

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Nu åbner Lis sin kaffesmed i nabobyen med Mette som daglig leder: Tidligere tøjbutik får nyt liv

Ugeavisen Ribe

Så er storken endelig landet i domkirkebyen: Jeg kunne høre næbbet klapre og var ikke i tvivl

Ugeavisen Ribe

200 sagde farvel til chefen gennem 25 år: - Vi har gjort det, vi skulle

Ugeavisen Ribe

Farvel til klubbens ambassadør: Ib forlod formandsstolen og blev hyldet med en særlig udnævnelse

Ugeavisen Ribe

Fællesskab, inspiration og bajere: Broderifestivalen i Ribe fik besøg langvejsfra og vender tilbage

Ugeavisen Ribe

Butiksejere får den fineste hilsen: "Ønsker det bedste for jer. Det har været en fornøjelse"

Annonce